Over ons

Welkom bij Kangkaengking! Bij Kangkeangking specialiseren we ons vooral in Thaise kickboks broekjes oftewel Kang kaeng muay thai. Ook zijn wij een informatieve website Met regels en technieken van Muay Thai, prieviews van goede Muay Thai films en natuurlijk bekende Muay Thai fighters.

Hallo ik ben Arnoud Hartman. Ik heb een vriendin in Thailand en door mijn reizen in Thailand ben ik op het idee gekomen om een webshop te beginnen met Muay Thai Shorts. Ik ben in 2015 langzamerhand begonnen met het verkopen van Muay Thai shorts. Het is de bedoeling om uit te breiden naar een groot assortiment van Thaise Kickboks broekjes / Muay Thai Shorts, zoals van Thaismai, Lumpinee, Thai boxing,en nog meer merken. Zodat wij het grootste assortiment Muay Thai/Kickboks broekjes krijgen van de Benelux en wellicht daarna Europa  Voor nu heb ik alleen het merk Lumpini. Dit merk is duurzaam en word gedragen door professionele vechters. Het merk heeft meer dan 350 verschillende Kickboks shorts. Daar zit er vast wel een bij die u mooi vind.

Thailand is het land van Muay Thai, de sport is al eeuwen oud. En is daar inmens populair. Daarom hebben de Thaise mensen ook alle knowhow en ervaring om deze Kickboksbroekjes / Muay Thai shorts tot een kwalitatief hoogwaardig product te maken. De meeste shorts die uit Thailand komen zijn vervaardigd uit top kwaliteit satijn, en ook nog eens handgemaakt. Dat maakt ze in mijn optiek de beste in de wereld. De Thai weten precies waar deze broekjes aan moeten voldoen!

Ook is er bij KangKaengKing de mogelijkheid om Muay Thai/Kickboks broekjes, T-shirts, Trainingspakken, Handschoenen en shin guards op maat/cutomized te laten maken geheel volgens uw wensen.

Bij deze wens ik u een veel shop plezier en een fijne tijd op deze webpagina. Als u vragen hebt hoor ik het graag. Stuurt u mij een mail contact dan probeer  ik die binnen 24 uur te beantwoorden.