Custom Shorts

Custom design voor uw GYM of kickboks/Muay Thai school!

Het is bij KangKaengKing mogelijk om in grote en kleine oplage custom design Kickboks / Muay Thai broekjes te laten maken voor uw Gym of kickboks / Muay Thai school. Geheel volgens uw wensen. Wij maken van het broekje eerst een schets. Als u wilt kunt u eerst ook een proef broekje bestellen,dit bedrag word dan van afgeaald van het uiteindelijke factuur bedrag. Het logo op de waistband is vanaf 100 stuks te veranderen

Lumpini Muay Thai broekjes op maat laten maken/customizen

De Muay Thai shorts van Lumpini zijn ook geheel naar eigen smaak te costumizen/op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen naam of de naam van de gym op het kickboks short Maar ook verschillende kleuren en opdrukken zijn te verwisselen, die in de catalogus te vinden zijn. Bijna alles is mogelijk, U kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp of custom design aanleveren. Of heeft u al een custom Muay Thai of kickboks short? Dan kunnen wij die ook na laten maken.

Wij regelen alles voor u!

KangKaengKing is exclusief distributeur van Lumpini Muay Thai/Kickboksbroekjes. Door onze volume afspraken kunnen wij in grote aantallen leveren tegen lage tarieven. U heeft geen last van eventuele taal problemen en misverstanden, omdat mijn vrouw Thais is kunnen wij alles exat vertalen. Er word ook pas besteld als u 100 % tevreden bent over het design. Tevens heeft u geen gezeur met de douane en importkosten, dit zit bij de prijs inbegrepen. Alles word veilig, verzekerd en snel verstuurd met UPS.

Wilt u een eigen ontwerp laten maken?

Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Geef uw wensen aan en stuur eventueel logo’s en foto’s mee. Bijna alles is mogelijk en niks is te gek!